Meet the World Brain

Oprettet d.

Meet the World Brain

Meet the World Brain – Er skabt til lanceringen af ​​en Sundance-nomineret dokumentarfilm om fremtiden for viden, rejser spørgsmål om de dilemmaer og farer af informationer på internettet på et tidspunkt, hvor offentligheden stiller spørgsmålstegn online privatliv og virksomhedernes adfærd mere og mere. Lanceringen støttede USA-premieren på filmen om Al-Jazeera Amerika.

Dette Facebook-spil, Meet the World Brain repræsenterer en radikal ny måde at markedsføre en alvorlig dokumentarfilm; bringer gaming, Facebook markedsføring og film sammen om at styrke opfordring til handling. Spillet er blevet co-produceret af The Swarm (http://www.entertheswarm.com) & Portaplay (http://www.portaplay.dk).

Spillet introducerer os til en menneskelignende robot, der spørger os nogle tilsyneladende harmløse spørgsmål af hensyn til at skabe en "planetarisk hukommelse til menneskeheden." Men inden længe, hendes altruistiske intentioner forsvinder og tingene begynder at tage en mere dyster drejning - du vil fremlægge og fusionere med hende at skabe den perfekte harmoni af bruger og maskine?

Skabt som en lignelse til at fremme Polar Star Films nye dokumentar, Google and the World Brain,  instrueret af Ben Lewis, erfaringerne møder den skumle verden Hjernen er en foruroligende én. Da hun fører dig trin for trin ind i ukendt territorium, dine data bliver vejen til at undersøge en stadig mere usikker verden. Er hun som hun siger, hun er? Skulle du tillader dig selv at blive forført af hendes store forestillinger om en informations symfoni for hele menneskeheden? Kan du stole på hende, når hun siger, at hun ikke vil være ond?

Deltagerne får en foruroligende - hvis ikke skræmmende - oplevelse, der presser dem til at tænke over værdien af ​​de oplysninger, som de deler online. Når du træder ind i hendes verden, The World Brain beder dig et par spørgsmål, lover hun vil ikke være ond. Du bliver bedt om at bekræfte nogle detaljer - er det sådan du ser ud? Hvilke af disse erindringer er din favorit? Inden længe er det afsløret, at hun har andre hensigter, og samler dine data til en anden, mørkere formål. Du kan se et kort flimmer på skærmen - det begynder at zoome ind på din by, din gade, og selv, dit hus.


https://apps.facebook.com/theworldbrain/