Ydelser

Konceptudvikling til cross media, kulturprojekter og attraktioner

Vi konceptudvikler for attraktioner og medieproducenter. Det kan være store som små formidlingsprojekter i ét medie eller på tværs af medier – eksempelvis udstillinger, film, mobilfeatures, webuniverser og bøger. I konceptudviklingsforløb vil vi typisk fokusere på historien samt interaktionen, de sociale oplevelser og de mulige læringsforløb og narrative strukturer.

Rådgivning

Vi giver strategisk- og procesrådgivning på virksomhedsniveau og projektniveau. Vi har stor erfaring i at arbejde med og rådgive kulturinstitutioner omkring kreativ udvikling.

Projektledelse af kulturprojekter

Vi har stor erfaring med at lede både meget store og mindre kulturprojekter. Helt fra idé- og konceptudvikling, til produktion og til markedsføring. Disse projekter er ofte præget af en høj grad af tværfaglighed og tværorganisatorisk koordinering.  Vi projektleder altid i tæt samarbejde med kundens projektgruppe.

Workshop

Vi afholder jævnligt workshops både som en enkeltstående ydelse og som en del af et samlet udviklingsforløb. En workshop ser vi som en særdeles effektiv måde at få en gruppe til at finde fælles fokus, udvikle dele af eller hele projekter samt til at styrke holdånden.

Foredrag

Et foredrag kan være et godt kick off og en god inspirationskilde til et virksomhedsseminar. Vi holder løbende foredrag indenfor nye digitale tendenser, storytelling, spildesign og formidlingsredskaber samt oplevelsesøkonomi. Vi tilpasser foredraget både indholdsmæssigt og tidsmæssigt til jeres formål.

Kurser

Vi har undervisningserfaring fra bl.a. følgende steder:

  • RUC - masteruddannelsen i oplevelsesøkonomi
  • KUA - oplevelsesøkonomi på overbygningen
  • Den Danske Filmskole - visionær tænkning og alternativ lancering
  • KLEO – Kompetencer, Ledelse, Evaluering og Organisationsudvikling, University College Copenhagen 

Individuelt designende kursusforløb kan gives indenfor vores arbejdsområder.