Medea - Workshop med internationale trans-/crossmediaexperter

Oprettet d.

The Courage Generator
28 oktober kl 9:30 til 16:30

BoostHbg, Kultur Kraft Syd-og Medea inviterer dig til en hel dags workshop med nogle af verdens førende trans-/crossmediaexperter med praktisk produktion erfaring. Dagen er rettet mod mennesker, der har erfaring og / eller arbejder i øjeblikket på en produktion.

NOTE: Tilmelding er nødvendig og sker på kulturkraftsyd.se / TransFlash medier. Workshoppen er begrænset til 20 personer. Udvælgelsesprocessen af ​​kandidater er baseret på erfaringerne fra trans-/crossmediaproduktion og / eller behov baseret på igangværende projekter. Ansøgningsfrist er oktober 7 og meddelelse om optagelse vil blive givet den 14. oktober.

Velkommen til en all-dages workshop på MEDEA i Malmø, hvor du er i en mindre gruppe kan møde nogle af verdens førende eksperter på området trans-/crossmedia. Under dagens første del af eksperterne i deres ulykke og indsigt i den kreative møde mellem de digitale platforme til video, sociale medier, tv og spil. Men også du vil få indflydelse på indholdet af nogle af diskussionen ved at bidrage med deres egne spørgsmål om alt fra projektering, finansiering og opbygning af publikum til distribution modeller. Den anden del af workshoppen giver en unik mulighed for personlig og konkret sagkyndig vejledning af dit projekt i "speed-dating sessions" med eksperter. Dagen slutter med et glas vin og networking.

Deltagende eksperter

Christian
Badse: Kreativ direktør for nye medier på dansk Radio. Han har også arbejdet som forfatter og web-producer på DR Fiktion og Content Development Manager hos Joost Media.

Nuno Bernardo: prisvindende og Emmy-nominerede trans-medier forfatter og producer, og skaberen af ​​verdens første internationale, interaktive online-teen-serien, Sofia Dagbog. Nu producerer Britain & Ireland første online magasin - Beat Generation.

Frank Boyd: Kreativ direktør Uventede Media. Han er en af ​​Storbritanniens nyamedier pionerer, når han medstifter af Arts Technology Centre 1989. Tidligere direktør for kreativ udvikling i BBC, hvor han ledede udviklingslaboratorium for interaktivt tv, bredbånd og cross-platform produktion.

Matt Costello: forfatter og skaberen af ​​den banebrydende tv-formater, romaner, bøger, fiktion og spil i USA og Storbritannien. Han har skrevet den kritikerroste spil Den 7. Gæst.

Lars Detlefsen: underviser på Den Danske Filmskole uddannelse manuskripter. Han har arbejdet som et script konsulent for Det Danske Filminstitut, Zentropa og Thura Film. Han er en erfaren forfatter, med film som "Angel of the Night", "The Last Demon Slayer" og "Far til Fire"-serien.

Martin "Elricsson: erfarne og Emmy Award-vindende spildesigner og trans-media producent og de nordiske larp, ​​Maestro. Han driver firmaet Bardo og har været ansat af tv-kanaler (SVT, VRT, Fox), til Hollywood forfattere som Tim Around (Heroes) og Joss Whedon (Buffy, Firefly) og store virksomheder som Nokia oprette participatorisk revet tumult på internettet og på offentlige steder.

Asta Wellejus: En erfaren cross-media producent / udvikler, tidligere administrerende direktør for Zentropa Interaction med fokus på nye interaktive format. Nu løber hun Die Asta Erfaring med fokus på nye medier og publikum engagement. Hun har produceret Globe, verdens første globale virtuelle demonstration, der blev vist under COP15 i København i 2009.

Hans von Knut Skovfoged: Kreativ direktør i Porta-play, en virksomhed med speciale i at udvikle interaktivt indhold, med fokus på spil og underholdning, web og mobil. Han har arbejdet i software design og produktion for virksomheder som DR, Zentropa Games og Københavns Universitet.

PRAKTISK INFO
Hvornår: Fredag ​​den 28. oktober kl 9:30 til 16:30.
Hvor: Medea, Malmö Högskola - Øst Varvsgatan 11, Malmö (Bus nr. 8, stop U-båtshallen).
Hvem: Workshoppen er for dem, der har praktisk erfaring med trans-/crossmedia allerede eller arbejder med en egentlig produktion lige nu.
Tilmelding: Workshoppen er begrænset til 20 personer. Udvælgelse af kandidater, er baseret på erfaringerne fra trans-/crossmediaproduktion og / eller behov baseret på igangværende projekter. Udfyld ansøgningen derfor så mange detaljer som muligt. Ansøg her! Medtag beskrivelser af tidligere projekter, aktuelle projekt beskrivelser, historie, enhver finansieringsplan, osv. Vedhæftede filer er også muligt at e-maile direkte til info@kulturkraftsyd.se.
Ansøgningsfrist: 7. oktober.
Meddelelse om optagelse: 14. oktober.
Pris: Workshoppen er gratis. Omkostninger er lig med 5975 SEK finansieret af Den Europæiske Socialfond, BoostHbg og Medea.
Trivia: Workshoppen vil blive afholdt på engelsk.

For forespørgsler: Kontakt venligst fru J Heather Mark, direktør BoostHbg, anna@boosthbg.se, 042-104873, 0732-315198 eller Karin Johansson-Mex, head Medea, celine.revillon-Mex @ mah.se, 072-2025190.