31.05.10: Åbning af Nordsøen Oceanarium

Oprettet d.

Lørdag d. 5. juni 2010 åbner Nordsøen Oceanarium med et nyt oplevelsesunivers på Nordeuropas største akvarium.
"Her sker en sammensmeltning af akvarier, udstillinger og interaktiv læring for børn og voksne. Gæsterne involveres på en helt ny måde, hvor vi i højere grad stimulerer forskellige sanser og indlæringsmetoder" som Direktør for Nordsøen Oceanarium, Jens Otto Størup udtaler. 
   
Formidlingskonceptet er resultatet af et af Die Asta Experience helt store udviklingsprojekter. Her udfoldes et total univers, hvor viden om fisk og fiskeri gøres levende via et utal af oplevelser, spil, film og interaktive installationer.
 
Die Asta Experience har i samarbejde med Nordsøen Oceanarium udviklet et unikt formidlingskoncept baseret på en bærende narrativ struktur, der binder aktiviteter, platforme og viden sammen og sætter brugeren i centrum som hovedperson i oplevelsen.
 
Die Asta Experience har specifikt taget sig af konceptudvikling, detailudvikling af aktiviteter, bistand under udbudsproces, valg af leverandører og deltagelse i udvikling af det scenografiske koncept under ledelse af arkitekt Søren Robert Lund. 

Læs mere om åbning og udstilling i pdf her eller klik ind på Nordsøen Oceanarium's hjemmeside her.