23.03.10: Ny interaktiv feature på Brede Værk

Oprettet d.
Lørdag den 27. marts 2010 slår Brede Værk dørene op til sæson nr. 2, hvor du bl.a. kan gå på opdagelse i de nye, interaktive tilbud, der gemmer på hele 48 korte, filmiske fortællinger om danskernes vej til industrisamfundet. Her er oplevelser nok til en hel dag for hele familien - og så er det GRATIS!

Allerede første sæson 2009 præsenterede Brede Værk AktivBillet, der giver adgang til et væld af spændende oplevelser for hele familien i udstillingerne ”Fabrikken” og ”Maskinen”. AktivBilletten udleveres gratis ved informationsskranken, og fungerer som en nøgle til de mange fortællinger rundt om i udstillingerne.
I udstillingen ”Fabrikken” kan du anvende den til at vælge, hvem af de virtuelle fabriksansatte, der skal vise dig rundt og i udstillingen "Maskinen" giver billetten familie, venner og kollegaer mulighed for at konkurrere om at producere flest kuglelejer til verdensmarkedet.
 
Ny interaktiv feature i 2010
I sæson 2010 udvides AktivBillet med en ny interaktiv feature. I udstillingen ”Industrisamfundet” kan du med din AktivBillet trykke dig gennem et væld af historier i lyd, film og fotos. Historier fortalt af autentiske personer om almindelige danskeres hverdag på vej mod nutidens samfund og om industrialiseringens betydning for dagligdagen: Hvornår blev tiden normal? Hvornår blev margarine en del af hverdagen? Og hvilke historier gemmer der sig bag et reklameskilt? På rejsen gennem de forskellige fortællinger, kan du teste din viden og få mere at vide om dig selv.
Der er i alt 48 små film, som du kan studere, når du har logget dig ind med AktivBilletten.

Se eller gense udstillingerne på nettet
Når du har oprettet en profil via AktivBillet på Brede Værk kan du, når du kommer hjem, klikke ind på vores hjemmeside og se det, du ikke fik set i udstillingen eller gense favorittemaer og -personer i ro og mag.

Samarbejde mellem Die Asta Experience og Nationalmuseet
AktivBilletten er udviklet af Die Asta Experience i tæt samarbejde med Nationalmuseets ansatte. Det er vores hidtil største koncept, hvor spilmekanismer, filmisk narratologi og dilemma-spørgsmål giver den enkelte besøgende mulighed for at vælge en unik indgang til de udstillede genstande.

Læs mere om Brede Værk på museets hjemmeside her